Cum sa castigati bani pentru fiecare fotografie de pe Instagram

Cum sa castigi bani pentru fiecare fotografie de pe Instagram

Va puteti imagina sa castigati bani prin incarcarea fotografiilor in media sociala? Se pare ca Instragam are peste 500 de milioane de utilizatori activi pe luna. Chiar si dvs. sunteti printre acele milioane. Incarcati fotografii de zi cu zi, calatorii, mese … Va puteti imagina ca veti castiga bani pentru fiecare fotografie de pe Instagram? Va puteti imagina ca ati putea fi platiti cu 9000 de dolari pentru fiecare fotografie pe care o incarcati in reteaua sociala?

Ei bine, chiar daca pentru dvs. este doar un vis idilic, exista oameni care o fac in realitate. Jack Morris si prietena lui Lauren Bullen, ambii fotografi, s-au imbogatit datorita acestei retele sociale. Succesul lor a fost de a castiga bani pentru fiecare fotografie de pe Instagram. Munca lor? Calatoresc in intreaga lume, posteaza imagini incredibile si castiga bani pentru a promova unele branduri in fotografiile lor, dar, mai presus de toate, pentru locurile in care apar.

Exista multe companii de turism care platesc calatoria in orice colt pentru a incarca fotografiile lor magnifice in reteaua sociala. Si adevarul este ca nimic nu merge prost. Acum locuiesc in Bali, iar Jack a castigat 9.000 de dolari pentru o fotografie pe care a urcat-o pe Instagram. Totusi, Lauren nu este mult in urma. A primit 7,500 de dolari pentru o alta fotografie.

Datorita acestei retele sociale, ambii si-au facut calatoriile si fotografiile, munca si sursa lor de venit. In prezent lucreaza pentru branduri precum Royal Caribbean, Air NZ, AirBNB, asigurari NRMA sau Disney, printre altele.

Cu toate acestea, destul de ciudat, acest cuplu nu este singurul care lucreaza in timp ce se bucura de o viata de calatorie si de lux. Odata cu sosirea retelelor sociale si, mai presus de toate, cu Instagram, tot mai multi oameni devin „influentatori”. Influentatorii sunt persoane care au o prezenta deosebita in retelele sociale, isi prezinta aspectele cotidiene, brandurile care le plac si au o relatie buna cu fanii lor. Contractul poate consta in afisarea de imagini cu un articol al marcii care le plateste si voila, acestea primesc deja un venit pentru o imagine.

Cum sa castigati bani pentru fiecare fotografie de pe Instagram

Cum sa castigati bani pentru fiecare fotografie de pe Instagram

Exista multi oameni care au gasit pe Instagram si alte retele sociale o priza profesionala Va place sa gatiti? Sunteti iubitor de filme? Stiti multe despre moda sau tehnologie? Ati putea castiga bani prin impartasirea cunostintelor dvs. cu ceilalti utilizatori ai platformei.

Exista mai multe modalitati prin care putem fi platiti pentru postarea pe Instagram. Exista multe platforme care ajuta la conectarea brandurilor care doresc sa faca publicitate cu influentatori. Tot ce trebuie sa faceti este sa va inscrieti si sa asteptati ca ei sa va contacteze. In functie de timpul petrecut pe imaginile, videoclipurile sau postarile dvs., precum si de tema pe care o utilizati, veti incepe sa aveti mai multi fani. Marcile vor realiza acest lucru si va vor contacta. Desigur, acest lucru nu se intampla peste noapte. Pentru a incepe sa castigati bani pentru fiecare fotografie pe Instagram, trebuie sa aveti imagini bune si sa petreceti timp, dar, de asemenea, sa aveti aproximativ 5.000 de adepti (desi este posibil sa faceti bani si cu mai putin). In mod normal, de la aceasta cifra marcile incep sa se intereseze cu adevarat. Intra pe adevărul.ro pentru mai multe subiecte interesante.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *